• Liggende banner algemeen nieuw

Nieuws

 

Als Sinterklaas weer in het land is, dan is het ook weer tijd voor het bakken van allerlei lekkers. Daarom is tot 5 december onze speculaasmix in de aanbieding. Bak uw speculaasjes en (gevulde) speculaas van ons eerlijke Vriendschap meel, geheel natuurlijk en tussen de maalstenen op de wind gemalen. Voor een pakje speculaasmix betaalt u € 1,20 in plaats van € 1,70. Tot ziens op de molen!

Bak uw eigen kerststol. In de molenwinkel kunt u deze maand een doe-het-zelf kerststolpakket kopen. Al jaren verkopen wij deze pakketten en de klanten zijn erg tevreden met het resultaat. Met weinig moeite en voor slechts € 9,95 bakt u een heerlijke kerststol. Wacht u niet te lang met het kopen of bestellen want op = op. U kunt het pakket in de molenwinkel bestellen en vanaf zaterdag 16 december afhalen. 

 

Dit jaar wordt op vrijdag 22 december van 19.00 tot 22.00 uur weer het Midwintermalen gevierd op molen De Vriendschap. De molenaars bakken oliebollen en draaien de molen. Er wordt gloeiwijn en warme chocolademelk geschonken en vanaf de stelling spelen koperblazers kerstliederen. En, als u het leuk vindt, zing gezellig de kerstliederen mee met het molenkoor. Voor het échte kerstgevoel moet je op de Vriendschap wezen!

Het Grote Sinterklaas kookboek is in de molenwinkel te koop. Dit is het leukste kookboek van de afgelopen jaren. Rondom Sinterklaas of de Kerst lekkere en orginele gerechten maken? Dan is dit kookboek onmisbaar. Zo staat er een recept in van heerlijke eigen gemaakte gloeiwijn. Of voor de avond van 5 december een tapas buffet? Sint komt tenslotte uit Spanje en met een tafel vol heerlijke sSpaanse hapjes komt hij zeker langs..... De prijs van het boek is € 22,95

 

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur