• Liggende banner algemeen nieuw

Nieuws

Het Grote Sinterklaas kookboek is het leukste kookboek van de afgelopen jaren. Wil je rond Sinterklaas of de Kerst lekkere en orginele gerechten maken? Dan is dit kookboek onmisbaar. Zo staat er een recept in van heerlijke eigen gemaakte gloeiwijn. Of voor de avond van 5 december een tapas buffet? Sint komt tenslotte uit Spanje en met een tafel vol heerlijke Spaanse hapjes komt hij zeker langs.....  Het boek is voor € 21,95 te koop in de molenwinkel. Het is ook een heel leuk cadeau voor de schoen van een lieve kok.

 

Als Sinterklaas weer in het land is, dan is het ook weer tijd voor het bakken van allerlei lekkers. Daarom is tot 5 december onze speculaasmix in de aanbieding. Bak uw speculaasjes en (gevulde) speculaas van ons eerlijke Vriendschap meel, geheel natuurlijk en tussen de maalstenen op de wind gemalen. Voor een pakje speculaasmix betaalt u € 1,25 in plaats van € 1,75. Tot ziens op de molen!

De vrijwilligersploeg van de winkel raakt de laatste tijd, door onder andere enkele zieken, wat onderbezet. We zouden het leuk vinden als er liefhebbers zijn om ons te komen helpen.

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur