• Liggende banner algemeen nieuw

Nieuws

 

In de eerste maand van dit nieuwe jaar 2020 pakken we even uit met de maandaanbieding. Normaal kost een pakje kruidkoekmix € 3,75 maar deze maand slechts € 2,75.

Na de dure maand december lijkt dit ons toch een mooi aanbod. De kruidkoek van de molen is met deze mix heel makkelijk te maken, zeer smakelijk en een mooie basismix voor je eigen creativiteit. Je kunt er zelf nog allerlei lekkers aan toevoegen als je wilt, je kunt de kruidkoek bakken in een cake-, taart- of tulbandvorm of je maakt er leuke muffins van. En natuurlijk is de mix een ambachtelijk product van onze Weesper korenmolen. 

Tot ziens in de molenwinkel, iedere zaterdag open van 10 - 16 uur. 

Weesp heeft veel lekkers te bieden. In het nieuwe kookboek 'Proef Weesp' hebben de Weesper ambachtelijke producenten en bekende Weespers lekkere, smakelijke  recepten verzameld. Het is een leuk en mooi uitgevoerd kookboek. Proef Weesp zegt iets over de goede smaak van ons stadje.

Voor Proef Weesp hebben we als molenaars twee lekkere recepten en meelmixen voor blini´s en Deens roggebrood (røgbrød) bedacht. Deze mixen zijn uiteraard te koop in onze molenwinkel. De recepten om lekkere blini's en een Deense Smørrebrød maaltijd op tafel te zetten staan mooi gefotografeerd in Proef Weesp. 

 

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur