• Liggende banner algemeen nieuw

Op vrijdagavond 16 december is het weer zover: Midwintermalen op Molen de Vriendschap. Van 19.00 tot 22.00 uur bent u van harte welkom op de molen die rondom de kerst altijd mooi verlicht is. Het Weesper Blazersensemble zorgt voor de muziekale omlijsting en iedereen die dat wil, mag meezingen met het molenkoor onder leiding van Jan Hop. U kunt warme gloeiwijn en chocolademelke drinken en molenaar Jelle bakt heerlijke moliebollen gemaakt van molenmeel. Een bezoek aan de molen in kerstsfeer is iets wat u niet mag missen!

Dit jaar wordt op vrijdag 22 december van 19.00 tot 22.00 uur weer het Midwintermalen gevierd op molen De Vriendschap. De molenaars bakken oliebollen en draaien de molen. Er wordt gloeiwijn en warme chocolademelk geschonken en vanaf de stelling spelen koperblazers kerstliederen. En, als u het leuk vindt, zing gezellig de kerstliederen mee met het molenkoor. Voor het échte kerstgevoel moet je op de Vriendschap wezen!

Het Grote Sinterklaas kookboek is in de molenwinkel te koop. Dit is het leukste kookboek van de afgelopen jaren. Rondom Sinterklaas of de Kerst lekkere en orginele gerechten maken? Dan is dit kookboek onmisbaar. Zo staat er een recept in van heerlijke eigen gemaakte gloeiwijn. Of voor de avond van 5 december een tapas buffet? Sint komt tenslotte uit Spanje en met een tafel vol heerlijke sSpaanse hapjes komt hij zeker langs..... De prijs van het boek is € 22,95

 

Kruidkoek is gemakkelijk te bakken en altijd welkom voor bij de thee. Voor een lekkere variatie kun je van kruidkoekmix ook muffins bakken. Meng voor extra smaak sinaasappelrasp door het beslag en garneer de muffins met sinaasappelglazuur.

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur