• Liggende banner algemeen nieuw

Op zaterdag 12 mei is het weer Nationale Molendag. Dan zijn bijna alle molens in Nederland geopend voor het publiek. Ook onze korenmolen is dan geopend en er worden heel veel leuke dingen georganiseerd die dag. Het thema dit jaar is: Bezoek de molenaar.

De molen en de molenwinkel zijn van 10.00 - 17.00 uur geopend. Speciaal voor de kleine kinderen wordt er een molenspeurtocht georganiseerd. Zoek de 10 molenmuizen in de molen en verdien een gratis pannenkoek. Voor de grotere kinderen ligt er een gratis Molen ontdek-boekje klaar en aan de Doe tafel kan worden gekleurd en kunnen de kinderen zelf een windmolentje knutselen.

De molen is gratis te bezoeken en de molenaars geven graag uitleg over hun werk. In de molenwinkel kunt u alles kopen voor het bakken van brood of gebak en de vrijwilligers kunnen u altijd helpen als u een vraag op bakgebied heeft.

Tot slot staat er een grote zak vol met graan klaar waarvan u het gewicht moet raden. Wie het goed heeft wint een jaar lang pannenkoekenmeel. Genoeg te doen voor jong en oud en we zien u graag op onze molendag.

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur