• Liggende banner algemeen nieuw

Op zaterdag 14 september is het feest bij onze molen: middeleeuwse muziek van Datura, Weesper bier van Wispe, pasteitjes naar middeleeuws recept van Eetvermaeck gemaakt van ons molenmeel, middeleeuwse kinderspelen etc.

 

De Weespermoppenroute is er weer. In 9 monumenten is een Weespermop sticker te halen die je op de kaart kunt plakken in de Open Monumentendagfolder. De volgeplakte kaart moet op deze dag in het stadhuis worden ingeleverd. Uit deze kaarten trekt de notaris drie winnaars die ieder een heerlijk Weesper Welvaart pakket winnen. Op alle monumenten van Weesp liggen Open Monumentendagfolders met daarin de Weespermoppen stickerkaart.

Vanaf de kade bij molen De Vriendschap vertrekt op gezette tijden de Weesper boot ‘de Vuurlinie” voor een gratis tochtje op de Vecht. Op molen De Vriendschap worden rondleidingen gegeven en naast de molen speelt muziek groep Datura middeleeuwse muziek, worden er pasteitjes gebakken van molenmeel en zijn er middeleeuwse kinderspelen.

Een overzicht van de monumenten en de activiteiten die er georganiseerd worden, vind je in de Open Monumentendagfolder en op de website www.welkominweesp.nl

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur